Retourneren

Het retourneren van de Rotterdamse kleding van Rotstad kan natuurlijk altijd. Bent u niet tevreden over de pasvorm of heeft u toch graag een ander artikel uit de Rotstad collectie, dan is ruilen of retourneren altijd mogelijk. Mocht er sprake zijn van schade bij ontvangst of bent u redelijkerwijs niet tevreden over de kwaliteit binnen redelijke termijn, kunt u altijd contact met ons opnemen!

U heeft het recht uw Rotstad bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw Rotterdamse t-shirts, hoodies of boxers retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis terug naar Rotstad zijn voor uw rekening. 

We gaan er dan natuurlijk wel vanuit dat de Rotterdamse Rotstad kleding – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rotstad.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 1 werkdag na aanmelding van uw retour terugstorten mits de kleding in goede orde retour ontvangen is. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van het meegeleverde retour-formulier. 

De Rotterdamse streetwear van Rotstad is van hoogwaardige kwaliteit en is duurzaam in gebruik. Toch kan er altijd wat gebeuren of voldoet het niet aan de high-end normen die we hanteren. Neem bij twijfel altijd contact met ons op!

 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

De Rotstad boxer kan op basis van de hygiëne-uitzondering niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling van de verpakking is verbroken. Mocht er nou een probleem zijn met de kwaliteit natuurlijk wel. Ook bij twijfel of ontevredenheid over de kwaliteit kunt u de Rotstad boxer retourneren. We zorgen in zo'n geval zorgen voor een passende oplossing!

Retouradres

Rotstad B.V.

Rijksstraatweg 18

3182 LW, Numansdorp

info@rotstad.com

NL858137628B01